4# måsten i din sportgarderob

Investera i en bra sportgarderob, så blir träningen både roligare och bättre. Bra kläder gör stor skillnad när du ska röra på dig. Förutom att det är så mycket mer inspirerande att träna i riktigt snygga kläder.

1# Dina träningstights

Träningstights och träning hör ihop. Satsa på ett par sköna sömnlösa tights i en färg som du gillar. Ett par riktigt bra träningstights vill du inte bara ha på dig när du tränar, utan även på fritiden. Det är ett bra sätt att ta reda på hur komfortabla och träningsvänliga ett par tights verkligen är. Det finns personer som nästan lever i sina tights, just för att de är så härliga. För riktigt sköna plagg ska du satsa på mjukt ribbade tights med bred midja. Då får du träningsbyxor som både sitter skönt och andas väl. Andningsförmåga och flexibilitet är väldigt viktigt när du ska köpa träningskläder. Med en bred ribbad midja får du också skön kompression kring magen, vilket både ger dig en enorm komfort samtidigt som byxorna sitter perfekt. Köp dina seamless träningstights hos Aimn som har superkomfortabla tights i ett fyrvägsstickat tyg som gör tightsen både väldigt mjuka och smickrande för din figur. Välj bland härliga färger som expresso, black, beige, bubble gum eller någon annan schysst färg. Aimn är ett svenskt märke skapat av Halmstadtjejerna Helen och Tekla som idag säljer kläder över hela världen.

2# Tränings-BH

Som tjej är det jätteviktigt att du köper en riktigt bra tränings-BH. För att känna dig fri och bekväm när du tränar måste bysten hållas på plats. Vissa personer vill ha bysten nästan platt, medan andra vill ha lite mindre support. Det beror naturligtvis också på vilken sport som du håller på med: ett intensivt zumbapass eller en powerwalk. Det är också smart att investera i flera sport-BH:ar, så har du alltid en fräsch BH att träna i. Du bör ha mints två tränings-BH:ar i din garderob. Om du inte gillar vanlig bygel-BH kan du faktiskt använda sport-BH till vardags. Hos Aimn kan du rentav köpa snygga sport-BH:ar med tunna band, som både passar för träning och under sommarklänningen.

3# Tanktop

Köp ett träningslinne som du verkligen gillar. En skön tanktop att matcha till tightsen. En tanktop är perfekt både när du joggar, är på gymmet eller ska klippa gräset på sommaren.

4# Träningsskor

Tillsammans med ett par sköna tights är dina träningsskor det absolut viktigaste i din sportgarderob. Vilka sportskor som du behöver beror på vilken sport som du håller på med. Tänk dock på att använda olika skor inomhus och utomhus. Det är även bättre för dina fötter och din kropp att du byter mellan olika träningsskor: har gärna flera par, minst två, att alternera mellan. Tänk också på att du behöver köpa skor utifrån den träningsform du håller på med. Dina löparskor ger stöd och svikt på ett sätt som passar din kropp när du ska löpa. Men om du ska lyfta vikter på gymmet behöver du andra sportskor för att ge dina fötter rätt stöd för den träningsformen.

bezel