OM ATT TA UT SVÄNGARNA DEL 1

Jag är av den bestämda uppfattningen att ska man göra det så gör man det ordentligt. Om jag bjuder in 100 supersmarta journalister och bloggare i ett par timmar en arbetsdag så gäller det att leverera. Casall är träning, vi har koll, vi är ett helt team som scannar världens träning, vi har ett grymt design och produkt team, tillsammans sätter vi strategin hur Casall ska serva med det bästa produkterna och inspirera träningsvärlden så att DU får den bästa träningsupplevelsen och resultaten härifrån och nu. Igår launchade vi Casalls nästa storsatsning – Casall HIT. Mer om Hit lite senare.

Att göra event är en kombination av de stora penseldragen och de små små detaljerna, att ta ut svängarna, att ha en åsikt, att skapa drömmar, att få skratta. Att låta deltagaren få drömma bort en stund, om att allt är möjligt och du kan också. Medans allt detta pågår ska det också vara trovärdigt, något att ta på, ett tydligt budskap-Vad är det gästerna får med sig hem och vad kommer de att säga om oss?

Gårdagens event blev just så här som jag vill  och jag kan andas ut för denna gång, åtminstone för en dag eller två och njuta av känslan att lyckas med något. Nu ska man veta att vi är många som är med och ska ha cred. Det är en lång kedja av människor innan ett koncept når marknaden, hurra för grymma Casall kollegorna, Casall Trainers, mina marketing kollegor, Jennie Widegren som är en helt otrolig tjej och fattar briefer perfekt och kommer upp med det mest geniala lösningarna. Rebeckah på Polhem pr, teamet på Munchenbryggeriet. Dessutom, alla gäster som kom och lånade oss sin tid, tiden är allas hårdvaluta idag och därför gäller det att leverera kvalite. Sweat the details:) Eventet var i 2 delar, visningen och sedan träning. Här kommer första delen, träningsdelen kommer senare ikväll. Vad andra säger om eventet kan du läsa hos bla  TräningsglädjeTrend och träningJennyHelena – Sparkibaken Lollo Stapel Magdalena Linda Isabelle Kul att ni gillart säger jag:)

frukosten förbereds medans dansarna värmer upp

 

Jag gör en sista koll och repeterar min dragning medans gästerna börjar trilla in och  äter frukost.

Snart börjar det

Å nu börjar det

Löp med släden

Alltså den den där dräkten:) dessutom en skitsnygg rumpa…. Det här är något som jag själv tycker är kul med Casall, vi kan ta ut svängarna och göra några produkter som är väldigt speciella, kanske inte de som alla vågar köpa men vi gör det ändå för att vi gillart.

ok, allt för nu-mer senare ikväll!

This entry was posted in CASALL, CASALL HIT, EVENTS, Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to OM ATT TA UT SVÄNGARNA DEL 1

 1. Fantastiskt inspirerande morgon både i form av snygga & bra kläder, hardcoreträning (jag GILLAR) och imponerande show av starka förebilder. Stort tack Sara & njut av vackra dagen! 🙂

  Kram

 2. Jeanna says:

  Det var verkligen en helt grym upplevelse, var inspirerad och GLAD när jag gick därifrån. Vilka fantastiska människor, alltså. Så mycket hängivenhet, styrka och lust. Och du var grym! Blir alltid impad av er som är så avslappnade när ni pratar för så många.

 3. Åh, vad kul det ser ut! Nästa gång vill jag också få komma 🙂

 4. Helena says:

  Jag har sagt det förut men det tål att sägas igen – GRYMT inspirerande och snygg visning! Stort tack för att jag fick komma!

 5. clara says:

  Ja ja killarna i knälånga shorts och heltäckande tights och tröja och tjejerna i baddräkt och nätstrumpor?? förlegat och gammalmodigt!! Om ni tagit ut svängarna hade det varit tvärtom, killarna i små avslöjande dräkter och tjejerna ordentligt inpackade.

  • sara says:

   Ser man på det så Clara är det förstås trist , såg man hela visningen blev det omvänt;) kan vara knepigt att återspegla en 15 min visning på ett par bilder. Det blandades alla träningsformer i en härlig röra med mycket humor och glimten i ögat. Ha en härlig kväll/Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *